Nu există tinereţe fără bătrâneţe, însă se pare că semnele trecerii timpului pot fi ţinute la distanţă pentru un timp îndelungat. Şapte femei, cunoscute pentru activitățile pe care le desfășoară, au dezvăluit despre modul în care se mențin în formă.

Există unele femei care par să nu îmbătrânească niciodată. Acestea nu neagă vizita aproape săptămânală la salonul de frumusețe, alimentația sănătoasă, dar și sportul.

Liu Yelin, 50 de ani
Este o bibliotecară din China și este confundată frecvent cu prietena fiului său. Acest lucru este de înţeles: este destul de slabă pentru vârsta ei, iar pe faţă nu se vede niciun rid. De aproape 30 de ani, Liu lucrează cu haltere şi înoată în mod regulat (chiar şi în timpul iernii).

iu

Risa Hirako, 46 ​​de ani
Este model şi cântăreaţă. Risa foloseşte doar machiaj pe bază de ingrediente naturale. Mănâncă sănătos, dar nu îşi impune o dietă prea strictă. Îşi satisface pofta de dulce cu miere, banane şi ciocolată. În plus, respectă unul dintre obiceiurile alimentare specifice Japoniei: consumă mai puţină carne, grăsimi sau zahăr decât oamenii din alte ţări.

.lkj

Ernestine Shepherd, 81 de ani

Această femeie a primit titlul de cel mai vârstnic culturist din lume. Odată ce a început să se antreneze, a fost hotărâtă să nu renunţe, obţinând rezultate uimitoare. Trebuie remarcat că a început după vârsta de 50 de ani. Ernestine nu ia suplimente, aleargă aproximativ 130 de kilometri pe săptămână şi merge regulat la sala de sport. Consumă aproximativ 1.700 de calorii pe zi, în cea mai mare parte ouă fierte, carne de pui şi legume.

er

Candy Lo, 42 de ani 
Este model din Hong Kong și a trecut prin trei naşteri. Candy afirmă că frumuseţea ei se datorează moştenirii genetice şi stilului de viaţă sănătos. Femeia petrece câteva ore pe zi în sala de gimnastică şi 40 de minute zilnic le dedică îngrijirii faciale.
y

Zaklina, 47 de ani
Zaklina este din Serbia şi are un corp pe care multe tinere ar fi geloase. Călătoreşte mult şi este pasionată de modă. Nu totul în viaţa ei este atât de roz, totuşi: cu aproximativ doi ani în urmă, fiul său Stefan a murit. Acum Zaklina are grijă de cele două nepoate ale sale şi este considerată cea mai modernă bunică de pe Instagram. Zaklina nu vorbeşte despre felul în care se menţine. Ea spune că scopul ei este de a inspira femeile să îmbrăţişeze senzualitatea lor şi să realizeze că pot arăta grozav la orice vârstă.
l,kjh

Lure Hsu, 42 de ani
Lure Hsu este designer și bea multă apă şi evită băuturile dulci. De asemenea, nu mănâncă carne şi iubeşte legumele proaspete, în special orezul chinezesc. Lure ia vitamina C şi colagen, îşi protejează faţa de soare şi îşi hidratează pielea zilnic.

liu

Christie Brinkley, 63 de ani
Christie este un model american, activistă, actriţă şi fotograf. Ea a lucrat ca model începând cu anii ’70 şi continuă să activeze în industrie.  În fiecare dimineaţă, Christie bea apă caldă cu lămâie, miere şi piper. Nu mănâncă carne. La cină bea un pahar de vin roşu. Christie recunoaște că a apelat proceduri chirurgicale. În fiecare zi face până la 100 de flotări şi iubeşte alergatul, yoga şi sporturile extreme.

lkjh

Sursa: adevarul.ro, instagram.com

 

Distribuie articolul: