Moda vine și pleacă, iar accesoriile și hainele pe care le-ai purtat anul acesta riscă foarte tare să nu mai fie în tendințe în următorul an. Astfel, trebuie să îți reînnoiești garderoba de fiecare dată dacă ceea ce porți nu mai este la modă, pentru a nu atrage o grămadă de critici asupra ta.

Potrivit divahair.ro  iată la ce articole vestimentare și accesorii trebuie să renunți în 2019!

Nu – Adidași supradimensionați 

Adidașii supradimensionați s-au purtat de-a lungul mai multor sezoane, însă din 2019 trebuie să renunți la ei, pentru că nu vor mai fi în tendințe. În 2019 trebuie să optezi pentru pantofii sport finuți și eleganți, pentru a-ți arăta feminitatea, indiferent cât de lejer vrei să te simți îmbrăcată.

Da – Adidași eleganți 

Dacă ții neapărat să porți fusta preferată cu o pereche de adidași, pentru a te simți extrem de confortabil, optează pentru o pereche de pantofi sport finuți și cât de cât eleganți, pentru a emana feminitatea de care ai nevoie pentru a atrage privirile tuturor. Pot fi purtați atât cu fustă, cât și cu pantaloni.

Nu – Animal print 

O perioadă lungă, printul leopard a fost pe hainele tuturor doamnelor, însă de anul viitor trebuie să renunțe la acesta, pentru a nu fi în afara tendințelor. Trebuie să uităm pentru o vreme de hainele animal print din dulap, dacă nu vrem să facem o impresie greșită pe unde mergem.

Da – Tye-Dye

Dacă ești înnebunită după hainele cu imprimeuri, poți opta pentru noul stil tie-dye, care va face senzație în anul 2019. Aceste pete vor fi găsite în diferite forme, culori și mărimi și vor fi îmbrăcate de toate femeile îndrăgostite de modă. Fii în tendințe și optează pentru acest imprimeu extrem de frumos și elegant.

Nu – Culori Neon 

Uită cu desăvârșire de culorile neon, care s-au purtat acum ceva timp în urmă. Chiar dacă vrei să pari tânără și plină de viață, optează pentru culori calde, liniștite și plăcute ochiului. Nu încerca să ieși în evidență mai mult decât trebuie.

Da – Culori neutre, pastel

Vei arăta precum o zână și vei atrage doar priviri admirative, dacă vei opta pentru culori neutre, pastel, fiindcă te vor pune într-o lumină favorabilă. Uită de culorile ieșite din comun și alege să porți culori calde, pentru a avea un aer gingaș, dulce, firav.

Nu – Ochelari subțiri de soare 

Trebuie să uiți de ochelarii subțiri de soare, care au făcut senzație printre pasionatele de fashion. A fost un trend, a trecut, de acum lucrurile se schimbă. Pune-i în dulap și lasă-i acolo pentru tot anul 2019, pentru a nu risca să fii criticată din cauza acestui tip de ochelari.

Da – Ochelari pătrați 

Dacă tot ai pus la loc sigur ochelarii subțiri din acest an, alege să porți în anul care vine ochelari mari și pătrați, pentru a fi în ton cu moda. Modelele mari și pătrate sunt vedetele anului 2019. Astfel de ochelari pot fi purtați atât la ținute elegante, cât și la cele sport.

Nu – Dantela 

În ciuda faptului că oferă atât de multă feminitate, nu dantela este vedeta anului 2019. Astfel, pune deoparte hainele din dantelă și optează pentru cele în tendințele anului următor.

Da – Croșetate 

Hainele croșetate vor fi cele vor fura ochii tuturor femeilor în anul care urmează. Dacă vrei să atragi priviri admirative, alege o fustă, o rochie sau o bluză croșetată și ieși cu încredere în văzul tuturor. Sunt ideale atât pentru birou, cât și pentru plimbările prin parc.

Nu – Skinny Jeans

Pantalonii strâmți s-au purtat ani de-a rândul, însă a venit momentul ca aceștia să rămână în umbră, pentru a face loc altor modele de pantaloni. Lasă-i pentru o perioadă lângă celelalte haine la care trebuie să renunți în 2019 și alege să fii la modă cu noile modele de pantaloni.

Da – Pantaloni Army

Fie că optezi pentru pantalonii cu imprimeu army sau pur și simplu verzi, este necesar să deții o astfel de pereche de pantaloni foarte comozi. Pentru o seară împreună cu prietenele, pot fi purtați și cu tocuri, pentru a da un aer elegant ținutei.

 

SURSA: Divahair.ro

Distribuie articolul: