Revista VIP Magazin a publicat topul final al celor mai populare branduri de la noi. Votingul lansat de revistă pentru brandurile anului 2020 s-a încheiat la final de an, iar ultimele zile din ianuarie au fost dedicate decernării diplomelor pentru câștigătorii de la fiecare dintre cele peste 15 categorii din clasament.

Gazda celor două seri de premiere a fost Rodica Ciorănica, una dintre autoarele acestui proiect și directoare VIP Magazin.

„Top Branduri 2020 a culminat cu două seri emoționante și pline de speranțe pentru oamenii de afaceri din țara noastră. Pe 29 ianuarie 2021 au fost răsplătite cele mai curajoase branduri ce au susținut cu brio „examenul” anului 2020.

Printre învingători s-au aflat companii tinere, companii cu decenii în spate, corporații străine ce cred în economia Republicii Moldova și investesc aici, la noi acasă”, notează echipa VIP magazin pe site-ul său.

Iată câștigătorii Top Branduri 2020:

Ajuns la cea de-a unsprezecea ediție, proiectul are scopul de a premia cele mai bune branduri din țară, selecția lor având loc prin intermediul votului online, dar și deciziei unei echipe de experți în domeniu. Top Branduri este unul dintre cele mai așteptate evenimente marca VIP Magazin. Revista a lansat recent și votingul pentru un alt proiect al său, la fel de celebru – Omul Anului 2020. Găsește și votează preferații tăi din diverse domenii, inclusiv media și online, pe site-ul dedicat votingului.