Asta da veste! Au ascuns sarcina până în ultimul moment, iar astăzi au făcut anunțul care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Nimeni nici măcar nu bănuia că cei doi urmează să deveniți părinți. Atât de bine au păstrat secretul!

Este vorba despre actrița Paulina Andreeva și cineastul Fiodor Bondarciuk. Niciunul dintre ei nu este foarte activ pe rețelele sociale și încearcă să separe cât de mult posibil, viața privată de cea profesională. Chiar și așa, este uimitor că au reușit să păstreze sarcina în secret până nu au făcut singuri anunțul, nu doar despre sarcină ci și despre naștere.

Paulina Andreeva și-a lăsat fanii mască în această dimineață. Actrița a distribuit o fotografie în care își afișează burtica de gravidă, iar când internauții au înțeles că e vorba despre o sarcină, a urmat a doua surpriză. Paulina deja a și născut. Vedeta a semnat fotografia cu data și numele nou-născutului și, atât: „Ivan Fiodorovich Bondarciuc, 02.03.2021”.

Iată așa s-a aflat că i-a vizitat barza.

Internauții s-au întrecut în urări de bine și s-au lăsat plăcut surprinși că Paulina și Fiodor au ales un nume simplu pentru băiețelul lor.

Dacă Paulina a devenit mămică pentru prima oară, atunci Fiodor Bondarciuk este un părinte experimentat. Cineastul are doi copii din căsnicia anterioară și este deja bunic cu doi nepoți.