Run Pink Moldova a ajuns la cursa cu numărul III, adunând oameni simpli, pasionați de alergat, ambasadori sau femei de afaceri, bloggeri și artiști, cu toții fiind într-un gând pentru a susține campania de colectare de fonduri pentru realizarea perucilor din păr natural. Câți s-au adunat, câte peruci vor putea fi confecționate și cum mai puteți contribui acestui scop.

„Ediția 2018 a fost cu timp frumos, 172 de alergători au luptat pentru cauza noastră, am adunat peste 30 de mii de lei care ne ajută să fabricăm circa 10 peruci pentru femei care sunt în lista de așteptare. Avem la moment circa 15 femei pe această listă, care mereu se update-ează. Avem peste 20 de cosițe adunate numai la acest eveniment și 8 persoane s-au tuns pe loc. Au fost câteva zeci de persoane, inclusiv de peste hotare, care nu au alergat însă au cumpărat bilet, donând banii pentru cauza noastră, ceea ce ne bucură foarte mult”, a declarat Adriana Rotaru, una dintre inițiatoarele proiectului, în cadrul unui interviu marca EA.md.

„Pledăm pentru părul natural în spiritul de solidaritate pe care îl educăm oamenilor, în ideea că ei contribuie direct la a susține femeile care luptă cu cancerul mamar. În continuare avem un parteneriat cu salonul „Maia Scripnic”, puteți face acolo o programare și vă puteți tunde gratuit cosița mai mare de 20 de cm”, a mai menționat Adriana.

Din interviu mai aflați ce alte acțiuni în susținerea femeilor care luptă cu cancerul mamar planifică echipa Run Pink pentru anul 2018. Aflați despre tabăra Pink Retreat și acțiunile din Octombrie Roz. Mai jos vedeți o serie de fotografii de la Maratonul Run Pink Moldova 2018.