Nu avem dubii că cele mai frumoase și impunătoare locuințe aparțin celebrităților. Nu-i așa? Totuși nu toate vedetele s-au născut și au copilărit în vile superbe, unele au locuit chiar și în automobil. Vă îndemnăm să descoperiți cum arătau casele lor înainte de a deveni faimoase și înstărite.

Tom Cruise

Photo by Ken Ishii/Getty Images for Paramount Pictures

Actorul și-a petrecut copilăria într-o casă modestă din Syracuse, NY, iar în pauzele dintre castinguri acesta lucra în calitate de chelner. În prezent acesta este unul dintre cel mai bine plătiți actori de la Hollywood și deține câteva case în UK și SUA.

Angelina Jolie

Photo by Mike Marsland/Mike Marsland/WireImage

Casa în care a copilărit actrița a fost vândută în 2016 la licitație pentru suma de 1,8 milioane de dolari. Angelina Jolie este una dintre cel mai bine plătite actrițe din lume așa că își permite luxul de a apărea mar rar în filme, restul timpului dedicându-l copiilor, actelor de caritate și, în special, luptei cu sărăcia din țările slab dezvoltate.

Leonardo DiCaprio

Photo by Neilson Barnard/Getty Images

Leo a crescut într-o zonă săracă din Los Angeles, în prezent acesta locuiește într-o vilă în stil futuristic, cu o vedere superbă pe malul Oceanului Pacific.

Meghan Markle

Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage

La fel ca Leonardo, Meghan Markle și-a petrecut copilăria într-un cartier modest din Los Angeles, iar după ce a primit un rol în serialul „Suits”, starea ei financiară s-a îmbunătățit considerabil și aceasta și-a procurat o vilă (fotografia din dreapta) în Toronto. Recent, Ducesa de Sussex și Prințul Harry au achiziționat o locuință superbă în Santa-Barbara.

Chris Pratt

Photo by Mike Coppola/Getty Images for NBC

Povestea actorului este una inspirațională. Până a deveni celebru, Chris a locuit într-un autoturism de tip van și își câștiga existența prin vânzarea cupoanelor. În prezent acesta locuiește într-o vilă ce valorează 15 milioane de dolari.

Chris Pratt casa

Arnold Schwarzenegger

Photo by Amanda Edwards/Getty Images for DVF

Socrul lui Chris Pratt s-a născut într-o localitate mică din Austria și a locuit într-o casă care între timp a devenit muzeu. În prezent „Terminatorul” locuiește într-o vilă superbă pe malul oceanului.

Jim Carrey

În tinerețe actorul de comedie a locuit într-un van și într-un cort în curtea casei surorii sale, astăzi, locuiește în Malibu, iar locuința sa valorează 14 milioane de dolari.

Halle Berry

Photo by: Andrew Lipovsky/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Cine ar fi crezut că la începutul carierei sale, actrița a dormit într-un azil pentru persoanele fără adăpost? Acum Halle locuiește într-o vilă superbă în Malibu, pe care o numește casa visurilor sale.

Eminem

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Rag & Bone

Rapperul american și-a petrecut copilăria într-o casă sărăcăcioasă din Detroit – orașul-fantomă. Deși aceasta a fost pusă la licitație de câteva ori, nimeni așa și nu s-a încumetat să o procure. În 2013, locuința a suferit în urma unui incendiu, iar câțiva ani mai târziu aceasta a primit statutul de avariată și urma să fie demolată. În prezent Eminem locuiește într-o vilă impunătoare din Clinton Township, Michigan.

 

Distribuie articolul: