„Povestea de iarnă” cu daruri și muzică de calitate, creată de Lupii lui Calancea pentru picii din Centrul de Asistență Specializată și Plasament Temporar „Epitrop” din Călărași. Artiștii au organizat o atmosferă cu adevărat magică în curtea plasamentului.

În premieră, la inițiativa lui Alex Calancea și Media Show Grup și cu implicarea marilor artiști ai neamului: Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros, în perioada 24 decembrie – 13 ianuarie desfășoară proiectul caritabil cu impact național și vizibilitate internațională, POVESTEA DE IARNĂ.

Recent, Lupii au vizitat Centrul de Asistență Specializată și Plasament Temporar „Epitrop” din Călărași și le-au creat o atmosferă magică pentru copiii de acolo, aducându-le zâmbetul pe chipuri, cu muzică de calitate și daruri de la contribuitori.

„LUPII VIN! Din POVESTEA DE IARNĂ, iată-ne ajunși aici în prima noastră drumeție la Centrul de Asistență Specializată și Plasament Temporar „EPITROP” din Călărași. Copiii ne-au întâmpinat cu mare nerăbdare. Pentru ei cântăm astăzi și lor le dăruim generozitatea voastră.

Implicarea voastră contează la fel de mult – vă îndemnăm să donați până pe 13 ianuarie, accesând liveforlife.md. Iar zâmbetul și bucuria lor este ceea ce ne face să simțim că POVESTEA de IARNA CONTEAZA. Vă mulțumim tuturor celor care cred și susțin proiectul POVESTEA DE IARNĂ!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook, alături de mai multe imagini care ne bucură privirile.

Campania de caritate POVESTEA DE IARNĂ își propune să aducă sărbătoarea în inima moldovenilor de pretutindeni, prin două concerte inedite, (24 decembrie și 13 ianuarie), cu transmitere online și acces liber, ce deschid porțile spre un cadru de poveste și repertoriu din inima strămoșilor noștri. Totodată, scopul principal al proiectului este de a uni forțele tuturor printr-un gest caritabil – de a duce sărbătoarea și acolo unde nu e accesată online, unde mai rar se țin concerte, unde căminului familial lipsește – în case de copii, case de bătrâni, centre speciale.

Puteți urmări AICI concertul live din 24 decembrie.