OWH Studio, organizatorul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF invită reprezentanții mass-media la gala de închidere a celei de-a XV-a ediții a Festivalului. Gala de închidere va avea loc marți, 28 mai 2019, cu începere de la ora 19:30 la Centrul Cultural Odeon, str. Mihai Eminescu 55.

În cadrul Galei de închidere a festivalului vor fi desemnați câștigătorii ediției la toate cele 5 secțiuni din competiție: Secțiunea Principală/ Lungmetraje și Scurtmetraje, Secțiunea cadRO, Secțiunea Producții Locale, Secțiunea Cu ochii pe Moldova și Secțiunea Un Like pentru Documentar. Premiul mare, în valoare de 2.500 de euro, este acordat de Agenția Elvețiană de Dezvoltare și Cooperare.

La gală sunt așteptați reprezentanții mass-media care manifestă interes față de acest eveniment cultural.

Mai multe detalii despre festival, filmele participante, conferința de presă puteți găsi pe pagina oficială a festivalului, pagina de Facebook, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon: 069284299 (Olga Cebanu – responsabilă relații cu mass-media).

***

FIFD CRONOGRAF, cel mai mare eveniment cinematografic din țară și unul de reper în circuitul festivalurilor din Europa de Est, este organizat din 2001 de către OWH Studio.

Fii cu ochii pe CRONOGRAF – ecranul unde REALITATEA devine ARTĂ!