Kim Kardashian și Kanye West au cumpărat recent o vilă modestă în stil Hollywood, aceștia au scos din buzunar pentru aceasta în jur de 3 milioane de dolari. Locuința are un living spațios, dormitoare cu șemineu și ferestre panoramice, o grădină pitorească cu piscină și jacuzzi.

Potrivit presei occidentale, Kim Kardashian și Kanye West au devenit proprietarii unei vile luxoase în valoare de 2,9 milioane de dolari. Noua casă a celebrului cuplului se află în Hidden Hills, unul dintre cele mai bogate orașe din Statele Unite.

Interiorul conacului este decorat cu lemn natural. Ferestrele sunt până în podea, în casă predomină o paletă de culori deschise, iar podeaua din lemn și piatră redă locuinței o notă de confort. din podea și o paletă luminoasă umplu spațiul cu aer, iar podeaua din lemn și piatră oferă confort.

Reamintim că, Kim Kardashian, în vârstă de 39 de ani și Kanye West, în vârstă de 42 de ani, au patru copii: Psalm West – 5 luni, Saint West – 3 ani, North West- 6 ani, Chicago West de un an.

SURSA: Glamour.ru

Distribuie articolul: