Recent pe Facebook a apărut un filmuleț în care Ruxanda, fiica lui Ion Rață de la „Catharsis”, apare alături de tatăl său interpretând arhicunoscuta piesă Freed from Desire. Adevărul este că Ruxanda a moștenit talentul de la tatăl său și se descurcă de minune în ale muzicii.

Videoclipul l-a distribuit însăși Ruxanda, iar pe lângă aceasta, tânăra a povestit câte ceva și din culisele acestei lucrări spontane.

„După ce am postat prima filmare cu această piesă cântată la miez de noapte , tatei i-a venit ideea să mergem, să o filmăm în câmp 😂…Acolo poți să strigi mai tare😂😂😂😂 spațiul permite 😁
Sooo…nouă ne place ce a ieșit….sperăm să vă placă și vouă 😍”, a scris ea pe pagina sa de Facebook. 
Și se pare că internauților chiar le-a plăcut prestația celor doi. Publicația a strâns în ore numărate sute de aprecieri și zeci de comentarii.
Super, super, super🤗 sunteți extraordinari 👏👏👏 FELICITĂRI vă ador❤️ BRAVO 😘…îmi doresc o revedere la un piknik nocturn la magia unui rug 🤪
Nu mă satur să vă ascult! Frumosul, firescul, talentul şi profesionalismul- toate la un loc! 👏 Un tandem minunat între tată şi fiică! 💖 Aveți cu ce vă mândri, domnule Ion Rață!
Ruxanda, se mândresc apropiații tăi de tine, prietenii, rudele… eu nu pot să-mi imaginez ce simt părinții tai, sunt doar unele comentarii lăsate de internauți.
Sursa foto & video: Facebook

Distribuie articolul: