Toamna este o a doua primăvară, anotimpul ce abundă în culori vii și, ar fi păcat daca ne-am petrece timpul liber în casă. Lilia Ojovan și-a scos fetițele în parc și, a mai organizat o ședință foto superbă.

Ce poate fi mai frumos decât timpul petrecut alături de familie? Lilu a prins o zi liberă și, și-a organizat o sesiune foto alături de fetițele sale. Rezultatul a eșit unul plin de culoare cu o mulțime de emoții frumoase redate prin fotografii.

Prezentatoarea a publicat câteva poze pe rețelele de socializare: „Puterea unei mame e nemarginita, ea poate îmbrățișa tot universul.”

Lilu i-a mai dedicat un mesaj emoționant fiicei mai mari: „Amelie ❤️ până a o ține în brațe, nu credeam că pot fi în stare să simt atâta dragoste. În fiecare zi mă uimește prin sensibilitatea sa înțelepciune și logică. Atât de repede crește, încât uitându-mă la pozele ei de Bebeluș nici nu îmi vine a crede că e ea. Iar când îmi spune că sunt cea mai bună mamă din lume, totul se oprește și mă topesc în îmbrățisarea sa.

Ținem să menționăm că fetițele Liliei Ojovan -au moștenit frumusețea şi sunt adorabile.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Lilu, sexy în bucătărie! Vedeta s-a pozat în pijama fără strop de machiaj (Foto)