Vocile curajului, așa precum au fost numite după protestele din 2017, Cătălin Josan și Pasha Parfeni, revin la concertele oficiale, după schimbarea puterii. Cei doi artiști se numără printre interpreții care vor cânta mâine la concertul oficial din Piața Marii Adunări Naționale, organizat cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova. Iată programul complet.

„Vă așteptăm mâine de la 18:00 în Piața Marii Adunări Naționale alături de @mnyorchestra”, a anunțat Andriano Marian, dirijorul Moldovan National Youth Orchestra, postând o fotografie alături de Pasha Parfeni și Cătălin Josan.

În același timp, site-ul oficial al Guvernului anunță lista completă a artiștilor pe care îi vom putea admira pe scena principală a țării, de Ziua Independenței. Printre aceștia, pe lângă cei menționați mai sus, îi veți putea admira pe Nicolae Botgros și Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii”, Ion Paladi și Lilia Roșca, Maria Iliuț și Ansamblul „Crenguța de Iederă”, Ioana Căpraru și Lidia Bejenaru, Mani și Cristina Scarlat, Trupa Via Dacă și Ansamblul Academic Național de dansuri populare „JOC” și mulți alții.

Concertul se va desfășura cu începere de la ora 18:00 și până către orele 23:00. Precizăm că în intervalul orar 17:00 și 18:00, Cabinetul actual de Miniștri a anunțat o discuție publică cu cetății, în spațiul verde din fața clădirii Guvernului.