Cristina Ceauș caută de mai multă vreme o piesă pe care i-ar dedica-o celui care i-a dat viață – tatăl artistei, plecat la ceruri acum câteva luni. Iată că abia în plină toamnă interpreta de folclor aduce publicului iubitor de frumos piesa „Te-am rugat, Doamne, să îmi dai”, o melodie care vine la pachet și cu un frumos videoclip.

„Melodia este compusă de mine, iar textul îi aparține Marianei Honceru, din Botoșani. Le mulțumesc foarte mult pentru profesionalism celor din Orchestra Municipală a Fraților Advahov, care m-au acompaniat. Sper foarte mult ca publicul să o perceapă drept o melodie de suflet, așa cum mi-am și propus să fie, și să o primească cu brațele deschise”, ne spune Cristina Ceauș.

„Filmările videoclipului au durat trei zile, dar cel mai mult a durat să punem la punct toate detaliile. Am dedicat atât piesa cât și videoclipul tatălui meu,  decedat acum 5 luni. Sper că vede și aude sus și că se bucură pentru această dedicație in-memoriam. Filmarile au avut loc la Muzeul „Casa Părintească” din satul Palanca raionul Călărași. Am filmat împreună cu echipa lui Nicolae Matei. Sunt multumita de rezultat și vreau foarte mult să le mulțumesc tuturor pentru colaborare frumoasă!”, ne-a mai declarat artista.