Deși și-a încheiat activitatea în 2005, trupa O-Zone rămâne a fi un brand care a dus faima Republicii Moldova în străinătate. Nu știam și în ce relații au rămas membrii trupei, până la ultimul interviu al lui Arsenie Todiraș, apărut la 22 decembrie, pe paginile revistei rusești GlavReport.com. În interviu, Arsenium recunoaște că „a rămas în relații foarte bune cu Radu Sârbu”, dar nu și cu Dan Bălan, care, din spusele lui Arsenium, „este cel care a trădat”.

Întrebat fiind dacă mai vorbește cu foștii colegi de trupă și dacă le mai urmărește activitatea artistică, Arsenium a declarat următoarele:

Cu Radu Sârbu am rămas în relații foarte bune. Comunicăm des și, atunci când mă aflu în România, facem tot posibilul ca să ne vedem. Prietenesc cu familia lui, are o soție minunată, două fiice, iar în curând, i se va naște și un fecior. Mai mult decât atât, mă leagă de Radu și anumite momente de creație. Deocamdată, nu voi vorbi despre ele.

Dar, în ceea ce-l privește pe Dan Bălan, căile noastre s-au separat imediat după desființarea trupei. Am tăcut mult timp despre asta, dar nu mai văd sensul. Eu nu-l consider pe Dan drept un om bun. Sunt întrebat mereu despre motivul adevărat pentru care s-a desființat trupa O-Zone. Acum, sunt gata să răspund deschis: ea s-a desființat din cauza lui Dan, acest om ne-a trădat.”

1

În același interviu, Arsenium a mai dezvăluit că acum, n-ar mai fi pregătit să facă parte dintr-o trupă:

„Pentru mine, este o etapă depășită. Îmi place să iau decizii de unul singur, să-mi scriu piesele, să aleg materialul. Acum, fac ceea ce-mi place mie. Am avut, totuși, ideea de a reuni trupa O-Zone doar pentru un album și turneu! Cred că ar fi fost grozav. Dar, precum am mai spus, cu un asemenea om ca Dan, este foarte greu să lucrezi, aproape imposibil.”

2

Contactați de revista noastră, reprezentanții lui Dan Bălan au mărturisit că „nu oferă declarații în privința celor spuse de Arsenium.

Foto: trilulilu.ro

Sursa declarațiilor: Glavreport.com

Distribuie articolul: