Arina Bădulescu, o tânără de 21 de ani din Chișinău, și-a început călătoria muzicală încă din grădiniță, sub încurajarea tatălui ei, chiar dacă inițial își dorea să devină medic, conform protv.ro.

După ani de studiu, Arina a urmat sfatul tatălui și i-a recunoscător pentru că a susținut-o să urmeze pasiunea sa pentru muzică. Ei au visat ca Arina să ajungă pe scena emisiunii „Vocea României”, iar momentul său a fost dedicat celor care i-au dat viață.

Cu interpretarea piesei „Suus”, Arina a reușit să convingă toți cei patru antrenori să apese butonul.

Arina, te vreau în echipa mea foarte tare, dar foarte tare. Spune-mi ce trebuie să fac, să te conving să vii la mine în echipă!”, a spus Irina Rimes

Arina, eu nu am înțeles nimic din ce ai cântat, dar nici nu m-a interesat. Muzica mișto este o stare pe care tu ai reușit să o redai, în seara asta, fără ca noi să înțelegem o iotă din ce ai spus. Nu știu despre ce e piesa, a spus Smiley.

M-aș bucura foarte tare să te am la mine în echipă. Cred că ești o voce foarte valoroasă. Cred că aș ști să pun în valoare vocea ta și pe alte stări, nu doar pe suferință”.

„Atunci când te ascultam cântând, te-am simțit ca fiind, deja, parte din echipă. Cred că e important ca noi să reușim să ne oglindim în cei care sunt în fața noastră, pe scenă. Genul tău de a cânta cred că poate fi pus foarte frumos în evidență de către Horia. Te invităm în echipa noastră!”, a spus Theo Rose.

„Piesa ta a târât, tot timpul, după ea o haină pe care proprietarul nu mai dă doi bani. Dacă aș mai putea crea cu tine imaginile astea o dată, am fi câștigați amândoi, dar, pentru asta, ar trebui să îmi dai o șansă”, a adăugat Tudor Chirilă.

Arina a ales-o pe Irina Rimes, după ce aceasta a declarat că simte că locul ei este în echipa sa.