Sarah Tran e una dintre cele mai faimoase bloggerițe de pe Instagram, iar cartea sa de vizită este întâi de toate podoaba capilară. În ciuda tuturor reclamelor pe care le promovează, tânăra de 24 de ani își streacoară pe internet și trucurile care îi asigură un look mereu splendid.

Frumoasa beauty blogeriță cu rădăcini vietnameze și americane se apropie de 200 de mii de fan pe Instagram și împărtășește câte un sfat legat de îngrijirea părului ori de câte ori are ocazia. „Părul meu este o parte din mine”, spune tânăra cu păr „de prințesă”.

After half a year of grey and darkness, there is suddenly so much daylight and smiles around! Cheers to Spring 💕🌸💐

A post shared by Sarah Tran (@sarahannabella) on

„Am un păr asiatic și foarte fin, de aceea preocupările mele se referă la daunele lăsate de căldură și vopsire, pierderea firelor de păr, îngrijirea scalpului, uscarea părului și despicarea vârfurilor. Natural, părul meu are o nuanță neagră.

Îmi rezervez câte 20 de minute, de 3 ori pe săptămână, pentru masarea scalpului și stimularea circulației sangvine.

https://www.instagram.com/p/BQ-rENZhZmb/?taken-by=sarahannabella

Îmi umezesc părul cu ulei de cocos, ulei de argan, ulei de castravete sau ulei de măsline extra-virgin. Îl pun în cuptorul cu microune și îl încălzesc puțin, după care îl aplic pe păr și îl las, de obicei, pentru 30 de minute.

Motivul pentru care foarte rar port părul drept este că devine cu aproximativ 1/6 mai lung, adică mai enervant.

La fiecare 6 săptămâni, îmi retez vârfurile cu câțiva centimetri. Majoritatea dintre voi vă temeți să pierdeți din lungime, dar trebuie să facem niște sacrificii pentru rezultate mai bune în viitor. Nu vă fie frică să le scurtați!

De obicei, îmi spăl părul de două ori pe săptămână, dar folosesc șamponul uscat zi de zi; îi permite părului să rămână proaspăt și la 3 zile după spălare.

Cât privește sănătatea pielii și a părului, nu uitați că sunteți ceea ce mâncați. Dieta se reflectă asupra pielii noastre. Asigurați-vă că dormiți destul de mult, beți multă apă și evitați zahărul. Faceți totul pentru părul și sănătatea voastră. Eu am o dietă bogată în proteine, iar firele mele de păr au devenit mai groase. Faceți sport și evitați tot ce este periculos pentru organism, cum ar fi țigara. Eu mă asigur că tot ce se întâmplă și ajunge în corpul meu este de cea mai bună calitate. Iubesc nucile, fructele și legumele”, spune Sarah.

Foto: Instagram

 

Distribuie articolul: