Actrița italiană Monica Bellucci este din nou „fata de pe copertă”. De data aceasta, este eroina publicației braziliene Caderno Ela — Jornal O Globo, pe paginile căreia Monica apare pozând la Paris, într-o serie de ținute alese pe sprânceană.

17494828_1722707247746377_6703078630492209152_n (1)

Noua protagonistă a revistei Caderno Ela apare în poze purtând ținute din cele mai noi colecții de haine și accesorii ale brandurilor Dior, Prada, Chanel, Armani, Cartier și Victoria Beckham, în care s-a simțit ca peștele în apă. Unul dinte articolele vestimentare îi aparține designerului uucrainean Kseniya Marchenko, alias Ksenia Schnaider.

❤Great Capture by Ricardo Abraho for @cadernoela @riabrahao @gilbertojun Hair @johnnollet Mua @letiziacarnevale Style By @olgayanul Jewelry @cartier Jacket @kseniaschnaider skirt @Gucci #monicabellucci#coverstory#cadernoela#oglobo#jornal#cartierdiamonds#bracelet#skirt#gucci#jacket#kseniaschnaider#modelsmundo#cartier#моникабелуччи

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Pozele din proiectul foto, realizate pe acoperișul Galeriilor Lafayette, poartă semnătura lui Ricardo Abrahao – un fashion fotograf din Brazilia, stabilit acum în capitala franceză.

monica 1

Dacă vă întrebați de ce la Paris, aflați că italianca e stabilită în prezent anume acolo, unde îi sunt și fiicele de altfel. Modelul de 52 de ani face în prezent modeling în cadrul agenției pariziene Karin Models.

Monica-Bellucci

m1

acs

Foto: Ricardo Abrahao

Distribuie articolul: