Atunci când vor să-și împărtășească fericirea chiar și cu oamenii străini, mămicile tind să se afirme în spațiul virtual, abordând în special blogurile și rețelele sociale. La fel de inspirată a fost și mămica pe care o veți cunoaște mai jos. Are 22 de ani și se poate numi deja mămică la puterea a șasea. În plus, mai gestionează și un cont de Instagram care vrăjește internauții!

Contul de Instagram al tinerei mămici a fost numit „Chloe și boabele de fasole”. Nu în zadar, zicem noi, pentu că fotografiile cu cei 6 micuți ai săi ating nivelul maxim de drăgălășenie. Dumnezeu i-a oferit sănătate sie și copiilor săi după ce a făcut o alegere corectă. Purta în pântece tripleți atunci când a trebuit să-și provoace nașterea, ca să păstreze viața tuturor celor 3 bebeluși.

cats

Înainte să vină pe lume cvadrupleții de 28 de săptămâni de viață intrauterină, tinerii părinți din Australia mai aveau 3 copii, deci viața lor a luat o întorsătură și mai interesantă. În timpul sarcinii, mămica le comunica internauților ce diferență mare e în a purta în pântece un singur copil și tocmai trei. Dar nicio povară nu este prea grea, dacă e prezisă de Sus.

 

Cel mai greu i-a venit fetiței, care, spre deosebire de frații cu care a împărțit aceeași burtică, a acumulat cea mai mică greutate. Acum, este prințesa familiei, pentru că e unica fetiță din cei 6 copii.

Părinții nu-și pot intra în piele de fericire, iar grație acestui fapt, Chloe, mama celor 6 minuni, a decis să le arate tuturor ce „bijuterii” a creat împreună cu soțul ei.

Foto: instagram.com/chloeandbeans

Distribuie articolul: