Declarațiile recente ale lui Donald Trump l-au provocat pe actorul american Will Smith. Starul de la Hollywood s-a aventurat să declare că se va implica în politică și că ar urma să fie inclus pe lista de candidați la funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. Cu această ocazie, ne-am gândit să vă reamintim câteva dintre citatele semnificative, pe care Smith le-a rostit în interviuri și în cadrul ieșirilor publice.

„Pe parcursul vieţii, oamenii te vor enerva, te vor trata cu lipsă de respect şi cu răutate. Lasă-L pe Dumnezeu să aibă grijă de lucrurile pe care aceştia le fac, pentru că ura din inima ta te va consuma.”

„Educația tradițională se bazează pe fapte, cifre și teste, nu pe o înțelegere a materialului și aplicarea acestuia în viață.”

„Nu lăsa pe nimeni să-ţi spună că nu poţi face ceva. Dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi. Oamenii care nu reuşesc să facă ceva, îţi vor spune că visul tău nu se va împlini. Dacă vrei ceva, mergi şi obţine. Punctum.”

„Vreau ca lumea să fie mai bună, pentru că am fost aici.”

the-pursuit-of-happyness.18392

„Nu mai lăsa oamenii care fac puţin pentru tine, să-ţi controleze mintea, sentimentele şi emoţiile.”

„Cele mai valoroase lucruri din viață nu le-am învățat la școală.”

„Noi toți vrem să ne îndrăgostim și să găsim acea persoană unică, pe care o vom iubi indiferent de mirorul picioarelor noastre, indiferent de cât de supărați suntem într-o zi, indiferent de lucrurile pe care le spunem.”

„Dacă nu eşti dispus să munceşti din greu, lasă pe altcineva să o facă. Prefer să fiu cu cineva cu un job oribil, dar care dă 110% randament, decât cu cineva cu un job bun şi cu un randament de 60%.

„Poți plânge, nu e nimic rușinos în asta.”

Foto: washingtonpost.comsubscene.com

Distribuie articolul: