Vrei să te dezvolți în jurnalismul de creare a conținutului și lucrul cu rețelele sociale? E timpul să acționezi! Aplică la un curs de jurnalism avansat și coaching cu cei mai buni jurnaliști de la AGORA. Iată ce vei putea deprinde, în cele 10 lecții din cursul „Academia de Jurnalism Participativ. Program Avansat de instruire”.

Cursul programului avansat cuprinde 3 module: Unul de practică și o perioadă de coaching cu jurnaliști de la Agora.md și un curs de teorie-practică cu lectori americani (imediat ce se permite libera circulație). Începem cu 10 lecții de practică la AGORA, iar ele vor demara din 8 iunie. Cursul este unul foarte intens și creativ, este absolut gratuit, iat aplicanții trebuie să aibă doar cunoștințe de bază a jurnalismului. Cursul este finanțat de Guvernul American și implementat de Asociația ASIST și Portalul de știri AGORA.

Înscrierile se fac AICI.

Subiectele discutate pe durata cursului cuprind:

1. Principii de bază în Social Media
2. Storytelling în Social Media
3. Storytelling live pe facebook
4. Colaborarea cu diferite tipuri de persoane în Social Media (influenceri, hateri). Gestionarea comentariilor negative
5. Instrumente și platforme de creare a conținutului multimedia
6. Storytelling în digital și comunicarea de criză
7. Filmare. Principii de filmare. Filmarea poveștii unei persoane
8. Editarea istoriilor filmate
9. Analiza audienței și construirea structurii pe conținut al paginii web
10. Analiza audienței și construirea planului pe conținut pe rețelele sociale.

Data limită de aplicare este de 4 iunie. Vom anunța ulterior forma de desfășurare a cursului: online sau offline, în dependență de epidemiologică. Lecțiile vor fi în iunie, iar coaching personal cu cei care vor absolvi cu succes partea practică – în luna iulie.