Cum ar fi ca timp de un an întreg să nu mai dai cu piciorul în oportunități? Să spui „DA” dorințelor tale, invitațiilor neașteptate și șanselor ivite de nicăieri? Să fii spontan/ă și să-ți asumi complet propria viață? Shonda Rhimes ne descrie cu lux de amănunte în Anul lui DA povestea unui an din viața ei în care s-a hotărât să spună „DA” tuturor lucrurilor la care mai înainte reacționa prin frică și refuz.

Anul lui DA a însemnat pentru Shonda o călătorie spre sine, plină de provocări, schimbări și căi nebănuite. S-a luptat cu anxietatea și a învins-o. Și-a propus să slăbească și a reușit, într-un final. Nu s-a mai ascuns în spatele scuzelor și al autoamăgirii. A acceptat că uneori cel mai sănătos este să renunți – fie că este vorba despre oameni sau despre ambiții. Și-a redescoperit frumusețea și feminitatea și a simțit că trăiește la intensitatea pe care o merită:

Am început să cred că noi, oamenii, suntem ca niște oglinzi. Ceea ce ești se reflectă pe fața ta. Ceea ce vezi în tine însuți poți vedea în ceilalți și ceea ce ceilalți văd în tine pot vedea și în ei înșiși. – Shonda Rhimes

Shonda Rhimes este creatoarea și producătoarea serialelor de succes Anatomia lui GreyMedici în Santa Monica și Scandal, precum și directorul executiv al serialului Netflix Cum să scapi nepedepsit. Producțiile ei au fost bine primite de critici și distinse cu numeroase premii.

Shonda Rhimes a fost inclusă de două ori pe lista The 100 Most Influential People a revistei TIME, precum și pe lista 50 Most Powerful Women in Business a revistei Fortune sau în topurile Power of Women din Variety și Women in Entertainment din revista Hollywood Reporter. În anul 2013, Rhimes a fost numită de președintele Obama administrator al Centrului John F. Kennedy pentru Artele Spectacolului.

Distribuie articolul: