S-a împlinit o lună de când Elena Ozun și soțul său Dan trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor.  De o lună sunt părinții unui băiețel minunat.

Elena Ozun și soțul său sunt niște părinți extrem de fericiți, care zi de zi se bucură de aces rol pe care îl îndeplinesc cu mare grijă și multă dragoste. Ieri, micuțul lor a împlinit o lună de când s-a născut, iar părinții au sărbătorit ziua într-un mod deosebit.

„Pe 18.07 la 3:03 l-am trezit pe Dan că e timpul să mergem la maternitate. Eram copleșită de emoții și nu-mi puteam controla avalanșa de bucurie amestecată cu frică și nerăbdare. Deja îmi cronometram contracțiile, ele fiind încă neregulate. Am ajuns la clinică și ne-au condus in camera in care am petrecut următoarele 3 zile. La 18:37 Vlăduț era pe pieptul meu. Dan mă ținea strâns de mână iar eu îi ștergeam lacrimile de pe obraz.
Azi Vlăduț face o lună, iar ieri a chicotit zgomotos pentru prima oară! Suntem binecuvântați pentru fericirea pe care o trăim! Să ne fie sănătos, iar fericirea și succesul suntem siguri ca va fi capabil să și le construiască!”, a dezvăluit Elena Ozun.

Noi le dorim să crească mari și sănătoșei!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Elena Ozun, despre privilegiul de a-ți alăpta copilul în prima lui oră de viață. „E important să revenim la vremurile în care alăptatul în public era firesc”