A trecut destul de mult timp de când nu ne-am mai delectat cu noutăți muzicale marca Antonia. Cântăreața a avut o perioadă pline de concerte, însă ieri, și-a luat revanșa, lansând o piesă cu videoclip în care nu mai apare glam, ci mult mai încrezătoare. Nici Alex Velea – partenerul de viață al Antoniei, nu s-a lăsat bătut. Artistul a lansat un featuring nou cu o zi mai devreme.

Primul care a spart gheața așteptării este Alex. Artistul a lansat, alaltăieri, o continuare a piesei „Din Vina Ta”. Chiar dacă pare a fi o copie a primeia, „Partea A Doua” – un featuring realizat împreună cu Rashid, se deosebește destul de mult de aceasta. Dacă la textul piesei, au muncit chiar cei doi artiști, la muzică li s-au alăturat Fofo, Soundboy și Karie.

Podusul marca Golden Boy Society a fost însoțit, firește, și de un videoclip pe cinste, semnat de Iulian Moga.

Ieri seară, a urmat și surpriza din partea Antoniei. Spre deosebire de Alex, cântăreața a lansat o piesă cu versuri în limba engleză: „Dream About My Face”. Nu este un featuring, însă este o piesă de stare, în care vocea artistei sună sexy și misterios.

„Dream About My Face” este un fel de comeback după o pauză în care am avut concerte, am lucrat în studio și mi-am luat timp să aleg, împreuna cu echipele mele de la Roton și Global Records, piesa cea mai potrivită. În piesă este vorba despre o fată îndrăgostită, obsedată de un băiat, care este încrezătoare în ea și în puterile ei, știe că orice ar fi, ei vor ramane împreună. Va lupta pentru dragostea lui până îl va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata luptă în ring pentru iubirea băiatului de care este îndrăgostită”, mărturisește vedeta.

Videoclipul piesei a fost filmat într-o sală de sport din București, acolo unde Antonia apare chiar luptând în ring: „Mi-am dorit să filmez un videoclip în care să fiu diferită, altfel decât se așteaptă fanii mei să mă vadă, să fiu mai puțin glam, dar sexy și încrezătoare în mine”, mai spune Antonia.

Foto:  Alex Chitu, captură video

Distribuie articolul: