Antonia și fiica ei, Maya seamănă ca două picături de apă. Ele două au fost protagonistele de pe coperta Viva. Antonia a povestit că de mult îți dorea acest lucru și că este nespus de fericită că acest lucru în sfârșit s-a întâmplat. 

Antonia a oferit și un interviu în care a vorbit despre cât de de greu îi este să mențină o relație cu propriul copil de la distanță. Amintim că Maya este fiica artistei cu italianul Vincenzo Castellano. Maya petrece mai mult timp în Italia cu tatăl ei.

Ce știe Maya despre faptul că vă vedeți rar? Cum percepe ea această realitate?

„Înțelege că Vincenzo și cu mine ne-am despărțit, că avem fiecare alte relații, dar că, orice ar fi, ea este copilul nostru. Suntem implicați la maximum în creșterea ei, noi suntem părinții ei, o iubim și vom face orice ca ea să fie fericită!”, a povestit intepreta pentru revista Viva.

Te-a întrebat vreodată explicit de ce nu vă vedeți mai des? Ce ai fost nevoită să îi răspunzi?

„Am încercat să aduc în discuție acest subiect cu ea, chiar și fără să mă întrebe, pentru că am simțit că e de datoria mea să explic lucrurile acestea, să le audă de la mine și întotdeauna am considerat că o abordare matură și deschisă ajută, chiar dacă e copil. Mereu am fost sinceră și i-am povestit lucrurile așa cum sunt.”

Citește mai multe detalii pe Viva.ro

Distribuie articolul: