Interpreta din România, Antonia, a publicat un mesaj emoționant despre cât de greu îi este să-și îndeplinească rolul de mamă la distanță. Mesajul publicat este adresat în special fiicei Maya, care locuiește în Italia alături de tatăl Vincenzo Castellano și de care îi este foarte dor. De curând, după un proces de durată, Antonia a obținut custodia comună a micuței, dar aceasta rămâne în continuare alături de tatăl ei în Italia.

Antonia a anunțat cât de greu îi e să fie mamă la distanță.

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul.

Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.

Mesajul ei nu s-a oprit aici. Cântăreața a avut și un sfat pentru femeile care trec prin aceeași greutate. „Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentru că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!”, a mai transmis vedeta.

Reamintim că Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, iar Maya este prima și unica lor fiică.

Foto: Instagram/ Antonia