Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Antonia vorbește deschis despre alegerile sale, ceea ce impresionează prietenii virtuali. După ce acum câteva luni s-a pozat în pat și a mărturisit nemulțumirea față de aspectul său, artista a dezvăluit recent că a apelat la o liposucție.

Aflată în Los Angeles, SUA, Antonia a surprins cu o ținută îndrăzneață, combinând o fustă cu o crăpătură adâncă, un top transparent și o geacă din piele. Cizmele lungi cu toc cui au completat acest look nonconformist, dezvăluind un abdomen perfect.

Mi-am făcut o liposucție pentru că am avut trei nașteri. Mi-am iubit corpul, dar am simțit că vreau mai mult”, a scris ea în dreptul imaginii inedite, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Ești prea blândă și transparentă în felul în care îți justifici alegerile. Te iubesc, Antonia”, i-a scris Alina Ceușan, în timpc e Karmen a reacționat: „Văleu, ce femeie!”.

„Regină”, i-a transmis și Alexandra Stan, în timp ce alți fani au reacționat: „Arăți minunat!”, „O femeie superbă!”, „Prea furmoasă!”, „Corpul tău, alegerea ta. Ești o mamă superbă”.

Cu câteva luni în urmă, Antonia a redus activitățile sportive, deși anterior era constantă la sală. Motivația îi lipsește în prezent, fiind ocupată cu cariera, viața personală și rolurile de mamă, logodnică, fiică și prietenă. În InstaStories, artista a recunoscut sincer că își dorește să piardă câteva kilograme și chiar s-a auto-descris ca “grăsuță”.

Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală. Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer. Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat. Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame”, spunea logodnica lui Alex Velea acum câteva săptămâni.

Distribuie articolul: