Antonia și Alex Velea reprezintă unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul de peste Prut, iar astăzi cei doi interpreți marchează un eveniment important pentru familia lor. Alex este sărbătoritul zilei, iar frumoasa lui iubită nu a uitat să îl surprindă cu un mesaj emoționant și pe rețelele de socializare.

Nu știm ce cadou i-a făcut Antonia tatălui băiețeilor săi, însă de la primele ore ale zilei, artista i-a dedicat iubitului o felicitare plină de sinceritate.

„Nu pot descrie în cuvinte felul înc are mă faci tu să mă simt. Ești adevărata definiție a cuvântului „Bărbat”! Niciodată în viață nu am simțit astfel de sentimente. Am trecut împreună prin atâtea lucruri, iar asta face relația noastră și mai puternică. Nu ai cum să îți imaginezi cât de mult te iubesc. Îți mulțumesc, pentru că exiști! La mulți ani”, a scris Antonia într-o postare pe contul de Instagram.

Публикация от •AntoniA• (@antonia)

E cunoscut faptul că cei doi se iubesc enorm de mult și adoră să fie împreună. Au aceleași pasiuni, aceeași meserie și formează o familie foarte frumoasă. Ba mai mult, interpreta nu uită să își venereze iubitul pentru calitățile sale, atât morale, cât și fizice.

Alex și Antonia au fost, de curând, participanți la emisiunea „Uite cine dansează!”, acolo unde și-au demonstrat abilitățile de dansatori. Totuși, dorința lor de a accede ambii în finala concursului nu s-a îndeplinit. Doar Alex a obținut un loc în ultima ediție, însă fără a câștiga competiția.

Alex Velea a împlinit astăzi 33 de ani. El s-a născut în Craiova, iar pasiunea pentru muzică a apărut încă din primii ani de viață. Diferența de vârstă dintre el și iubita sa este de 5 ani.

Citește și: La a 28-a aniversare, Antonia și-a dat pe față cea mai mare durere: „Vreau să o am pe fetița mea alături de mine”

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: