Antonia îşi surprinde fanii de fiecare dată când apare în public ba cu ţinute, ba cu machiaje. De data aceasta a apărut complet nemachiată, de dimineaţă!

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Talentul său dar şi faptul că este mereu în tendinţe atrage atenţia asupra sa. A uimit ultima dată cu piercing-urile în zona bustului iar,  apărut fără pic de machiaj chiar dacă nu este prima dată când își arată naturalețea, Antonia a reușit să surprindă.

Vedeta şi-a făcut un selfie de aproape încât se poate observa că nu poartă fond de ten sau alte produse de make-up. Chipul său nu are nicio imperfecţiune, riduri sau alte semne ale vârstei. Arată impecabil! Cei care o urmăresc au reacţionat şi în câteva minute i-au oferit peste 15.000 de like-uri.

Este mama a trei copii și reușeste să arate absolut superb. Antonia şi Alex Velea au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Sursa foto: Instagram 

Vezi și: Antonia, așa cum toți vor să o vadă! Ținută sport, dar foarte sexy (Foto)

Distribuie articolul: