Fanii cuplului au avut parte de o mare surpriză. Antonia lansat o piesă nouă care a venit la pachet și cu un videoclip frumos în care apare și Alex Velea.

ANTONIA începe anul cu un nou single care se numește „Taifun”, o piesă de dragoste în limba română compusă de Alex Velea și Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

În videoclipul oficial cu care a fost lansată piesa, ANTONIA este o zeiță superbă și îl are alături pe Alex Velea și își cântă povestea de dragoste.

„Am lucrat pentru această piesă cu una dintre echipele mele preferate de la Golden Boy Society și cu Theea Miculescu, o compozitoare extraordinară. Când lucrez cu Alex este super chimie, evident, și din punct de vedere muzical, dar și pe set, la filmare. Abia așteptam să lansez această piesă, o aveam de ceva timp pregătită. Mulțumesc NGM Creative pentru video, m-am simțit minunat, mai ales pentru că Alex a fost alături de mine”.

Anul trecut, ANTONIA a lansat „Rebound”, tot o piesă cu mesaj de dragoste, pop, cu influențe R&B, dar și „Como ¡Ay!”, videoclip în care invitat special este Alina Ceușan și „Muți”, video filmat în propria casă în timpul carantinei.

Distribuie articolul: