La data de 5 octombrie, interpreta din Rusia a făcut o dezvăluire prin intermediul rețelelor sociale. Anna Semenovich și-a anunțat prietenii virtuali că a fost infectată cu noul tip de coronavirus.

„Dragii mei, nu vreau să vă sperii, dar a venit timpul să vă dau o veste nu chiar bună. De o săptămână mă aflu acasă, în carantină. Virusul a ajuns și la mine”

Mai bine de o săptămână în urmă, Anna Semenovich s-a simțit extenuată fără vreun motiv. Atunci a mers imediat la un laborator medical și a făcut testul Covid-19, care a arătat negativ. La doar două zile, i-au dispărut gustul și mirosul. A mai trecut un test, care de această dată a avut indicele pozitiv. Deja acasă la ea au venit medicii și au constatat că vedeta suferă de o formă ușoară a bolii și nu are nici febră, astfel aceasta se tratează la domiciliu. Tot ea a mai dezvăluit în poveștile de pe Instagram că timp de 5 zile a simțit o extenuare extremă, iar în a șasea zi puterile au revenit și chiar intenționează să se apuce din nou de sport, de exerciții ușoare.

View this post on Instagram

Любимые, не хотела вас сразу пугать, но пришло время поделиться не самой приятной новостью. Уже неделю я нахожусь дома на карантине. Вирус COVID-19 🦠 добрался и до меня. Чувствую себя уже гораздо лучше, 12 октября самоизоляция закончится и я с приобретёнными антителами снова вернусь в строй совершенно безопасная для окружающих! А вас очень прошу беречь себя и родных.🙏🏼 Носите маски и перчатки, избегайте по-возможности людных мест. Ваша коронованная Анна😂✊🏼 #стопкоронавирус #covid_19 #ковид19 #коронавирус #здоровье #берегитесебяисвоихблизких #анясеменович #всебудетхорошо #позитив #красиваядевушка #дом

A post shared by Семенович Анна (@ann_semenovich) on

Anna se află în carantină de o săptămână, perioadă care se va încheia pe 12 octombrie.

Artista le-a recomandat urmăritorilor să-i să se protejeze cu măști și mănuși, iar în cazul în care descoperă simptome care ar indica că au contactat Covid, să rămână acasă, în izolare și să-și protejeze atât rudele, cât și oamenii din jurul său.