Tragedie cutremurătoare la Ploiești: o adolescentă în vârstă de 16 ani a pierit în mod misterios în timpul petrecerii aniversare organizate în propria locuință. Până acum, cauza exactă a decesului rămâne necunoscută, conform informațiilor de pe click.ro.

În cursul petrecerii sale de ziua de naștere, adolescenta a găzduit prieteni cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani în apartamentul ei, unde și-a găsit tragicul sfârșit. După ce a declarat că se retrage în camera ei pentru odihnă, ea nu s-a mai întors, ceea ce a declanșat îngrijorarea prietenilor prezenți. Aceștia au descoperit-o într-o stare de inconștiență și au alertat imediat familia, care a apelat numărul de urgență 112.

La sosirea medicilor, s-a constatat că fata se afla în stop cardio-respirator de mai mult timp și din nefericire, nu a mai putut fi salvată. Ancheta inițială nu a relevat urme de violență asupra corpului ei.

Potrivit surselor din anchetă citate de Observator.ro, la petrecere s-au găsit mai multe sticle de băutură și se presupune că ar fi fost consumate și substanțe interzise, cum ar fi marijuana. Autoritățile desfășoară acum investigații pentru a stabili cu precizie cauza decesului.

Poliția a transportat cadavrul la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru a efectua o necropsie. În prezent, cercetările sunt în curs, iar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în conformitate cu procedura standard pentru astfel de cazuri.

Distribuie articolul: