Interpreta Anișoara Dabija a oferit un interviu pentru Canal2, în care a vorbit în premieră despre motivele divorțului de soțul ei și relația cu maestrul Nicolae Botgros, dar și despre fiica pe care o au împreună, Nicoleta. 

Interpreta a povestit despre prima sa căsnicie, care a durat 10 ani. Aceasta a mărturisit că despărțirea a survenit din cauza soțului care era violent atât verbal cât și fizic.

„Îmi obijduia băieții și am luptat foarte mult timp cu chestia asta”, a dezvăluit Anișoara Dabija, adăugând că acesta consuma des alcool.

Artista a povestit și mai multe detalii despre relația cu Nicolae Botgros. Interpreta a ținut să menționeze că era deja divorțată când a născut-o pe Nicoleta.

„Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o, și eu, și tăticul ei. Atât pot să vă spun și nu a fost din interese. Mereu îi mulțumesc lui Dumnezeu că datorită Nicoletei, eu am prins curaj și am ieșit din calvarul pe care îl trăiam”. 

„El o iubește nespus de mult și nu are cum să nu o iubească. Nu știu dacă Dumnezeu mă iubește pe mine atât de mult ca să îmi dăruiască la vârsta asta o fetiță, dar atât de mult Dumnezeu îl iubește pe maestru încât i-a făcut pe gândul și dorința dumnealui, pentru că el și-a dorit foarte mult o fetiță.”

„Nu regret pentru că este un copil făcut din dragoste și așteptat, mai multe amănunte nu aș vrea să spun pentru că maestrul a rămas în familia lui și îi respect decizia. Poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică și pot să le duc pe toate. Nu vreau să ofer mai multe amănunte pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a adăugat interpreta. 

Mai multe detalii află din interviul realizat de TELEMAGAZIN MOLDOVA pentru Canal2

Vezi și: Nicolae Botgros, mândru de fetița sa de 2 ani (Foto)