Rolul din telenovela "Teresa" i-a dus o mulțime de admiratori și admiratoare din rândurile publicului din Romania. În viața reala se iubește cu partenerul din film și arată chiar mai bine decât personajul său.

Angelique a făcut senzație cu ultimele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Actrița în vârstă de 29 de ani a pozat pentru revista „Vanidades”, iar fotografiile cu ea au făcut înconjurul lumii. Ea a îmbrăcat mai multe ținute roșu-aprins, care i-au scos în evidență chipul de păpușă și trupul de zeiță.

Superba actriță de origine franceza s-a mutat cu familia în Mexic de la o vârstă fragedă și-a început cariera în actorie cu roluri secundare și personaje pozitive, îndrăgite de public. Pe măsură ce s-a maturizat însă, cariera ei în lumea telenovelelor a devenit din ce în ce mai înfloritoare, iar apogeul l-a cunoscut în „Teresa”.


Transformata brusc în star național și internațional, cu premii și distincții din partea celor mai importante ceremonii din lumea telenovelelor, Angelique a devenit un adevarat idol pentru tinerele din întreaga lume.

Angelique Boyer este într-o relație cu celebrul actor de telenovele, Sebastian Ruli.