De la oficializarea relației actorilor Brad Pitt și Anelina Jolie a trecut mai bine de un an. Anume atunci, pentru ultima oară, îi admiram pe miri, dar și pe copiii acestora, pe copertele unor reviste celebre. În această toamnă, familia a acceptat o nouă provocare și anume: o ședință foto cu interviu pentru ediția din noiembrie a publicației Vogue. 

Ședința foto și interviul a fost realizat inclusiv în contextul faptului că la 13 noiembrie urmează a fi lansat filmul „By the Sea” – producție cinematografică în care Angelina și Brad joacă rolurile a doi soți. La filmările acestei producții asistam încă anul trecut.

Cuplul BrAngelina a decis să-și fotografieze copiii în ipostaze în care aceștia petrec, de obicei, timpul liber. Pe lângă atmosfera romantică, cei 8 membri ai familiei au fost fotografiați pe litoral, la safari sau, pur și simplu, savurând momentele de intimitate.

Pentru că se apropie seara de 31 octombrie, când toți nord-americanii celebrează Halloween-ul, protagoniștii au decis să se îmbrace pe potrivă – în diferite ținute pline de formă și culoare.

Cea care a acceptat să vorbească, în interviul pentru Vogue, despre provocările sale personale și profesionale, este mama celor 6 copii. Angelina Jolie a făcut aluzie la faptul că e absolut incredibilă aflarea ei în viață. „Amândouă femeile din familia mea: mama mea şi bunica mea (care au decedat de cancer ovarian), au început să moară de pe vremea de când aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Aştept cu nerăbdare să ajung la 50 de ani şi ştiu că voi reuşi”, a mărturisit actrița cu mastectomie dublă și operație de extirpare a ovarelor.

Autoarea fotografiilor este nimeni alta decât Annie Leibovitz – fotografa Vogue, una dintre cele mai bine plătite fotografe din lume.

Foto: Annie Leibovitz/Vogue