Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, este îndrăgită de multă lume nu doar prin rolurile pe care le joacă în filme, dar și prin actele sociale și de caritate ]n care se implică. Vedeta se află la Washington, unde intenționează să discute cu membrii Congresului și cu membrii administrației președintelui Joe Biden despre funcționarea legii privind violența împotriva femeilor. Cu acest scop, ea a vizitat ieri Casa Albă.

Profitând de această ocazie, în timpul vizitei, Angelina a discutat cu gimnastele echipei naționale a SUA, care ieri au depus mărturie în fața Comitetului judiciar al Senatului de pe Capitol Hill. Ele au vorbit despre cazurile de abuz și hărțuire din partea fostului doctor al echipei: Larry Nassar și despre neglijența celor de la FBI în privința acestora. Fetele au mărturisit că plângerile lor, care au fost depuse încă în 2015, nu au fost luate în considerare în mod corespunzător.

Jolie a vorbit cu sportivele între „patru ochi”, astfel conținutul conversației încă nu este cunoscut de presă.

De asemenea, vedeta a reușit să susțină un briefing de presă și să comenteze scopul principal al vizitei sale – o încercare de a promova reaprobarea legii privind violența împotriva femeilor, adoptată de Clinton.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Casei Albe, actrița s-a întâlnit cu secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, cu directorul de comunicare, Kate Bedingfield și cu Jen Klein, co-președinta a Consiliului pentru politica de gen.

Sursa: spletnik.ru