Deja de o săptămână în presa rusească se dezbate intens subiectul despre o posibilă plecarea lui Andrei Malahov de la Pervyi Kanal. Până la moment, gazda celui mai popular talk-show din Rusia nu a făcut nicio declarație la acest subiect. Cea mai vehiculată ipoteză privind motivele plecării sale este schimbarea producătorului emisiunii „Pust Govoryat”.

Potrivit informațiilor, întoarcerea fostei producătoare Natalia Nikonov, care a plecat acum nouă ani, s-a lăsat cu nemulțumiri din partea lui Malahov, care a amenințat cu plecarea dacă nu vor fi păstrați actualii producătorii.

Poza: InstagramÎntre timp, site-ul ELLE Rusia a venit cu o altă perspectivă asupra acestui subiect. Potrivit lor, motivul conflictului iscat în cadrul televiziunii este sarcina soției prezentatorului. Producătorii emisiunii, care au fost informați despre intenția lui Andrei Malahov de a pleca în concediu paternal, au reacționat negativ. Conflictul a apărut după ce Malahov a anunțat despre dorința de a intra în concediul pentru îngrijirea copilului(legislația Federației Ruse prevede această posibilitate), iar noua producătoare l-a atenționat că „Pust Govoryat” nu este grădiniță și că acesta trebuie să aleagă între a fi prezentator TV sau baby-sitter. Potrivit unor surse apropiate, această abordare i s-a părut lui Malahov foarte cinică și inacceptabilă.

Amintim că Andrei Malahov lucrează de 25 de ani la Pervyi Kanal și este considerat a fi prezentatorul cu cel mai mare rating din țară. Soția sa Natalia Shkuleva este brand director și editor al ELLE Russia. Fotografiile apărute recent confirmă informația privind sarcina acesteia. Ele au fost făcute în timpul unei vacanțe în celebrul Hotel Cala Di Volpe în Sardinia. De asemenea, Andrei Malahov și Natalia Shkuleva au apărut ieri la o cină în Clubul Billionaire, unde au sărbătorit aniversarea a 50 de ani a prietenului lor italian Gianluca Vacchi.

Citește și: Andrei Malahov împlinește 44 de ani. Curiozități din viața jurnalistului

Și-a cerut iertare de la soție! Andrei Malahov s-a arătat absolut dezbrăcat pentru fani (Foto)