Cine ar fi crezut că Andreea Raicu va urca vreodată pe o scenă pentru a face un număr de roast? Ei bine, iată că asta s-a întâmplat aseară în cadrul emisiunii iUmor! Andreea a avut o apariție de zile mari, acesta a cucerit publicul și juriul nu doar cu textul, dar și cu prezența. 

Andreea a venit la „iUmor” îmbrăcată într-o rochie scurtă, elegantă și, în același timp, extrem de provocatoare datorită decolteului generos. Cei trei jurați ai emisiunii au fost cuceriți de prezența fără cusur a divei. Și, desigur, Mihai Bendeac a fost primul care a arătat acest lucru.

„Andreea, vreau să îți spun înainte de orice, că eu nu am pupat nimic”, i-a mărturisit Mihai Bendeac invitatei speciale la scurt timp după ce a pășit pe scena show-ului de la Antena 1.

„Să vedem dacă poți să pupi în seara asta” a fost reacția invitatei speciale de la „iUmor”, iar juratul a intervenit imediat spunând: Doamne ajută, eu îmi fac mari speranțe!”. Ulterior, frumoasa șatenă a făcut o glumă cu actorul: Oricum, mi-am tăiat rochia în culise… pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi”.

Urmărește momentul în video-ul de mai jos:

„Cine s-ar fi gândit vreodată că voi face un Roast?! Niciunul dintre prietenii mei cărora le-am spus că merg la iUmor și nici măcar eu! Dar cum atât eu, cât și viața, suntem pline de surprize, here I am.

Cum a fost? Cum e când ieși mult din zona ta de confort. Noroc cu fostul meu coleg, Mihai Bendeac, care a încercat să îmi ia toate emoțiile, cu Delia caldă ca întotdeauna și Cheloo surprinzător de blând, a mărturisit Andreea pe pagina sa de Instagram.

Video: iUmor

Distribuie articolul: