La 41 de ani, Andreea Raicu spune că cel mai important este să fii tu în echilibru cu tine și să îți dai seama că cel mai important om din viața ta ești tu. 

Se simte bine în pielea ei și a scăpat de complexele care au măcinat-o mulți ani. Andreea a pozat nud pentru o celebră revistă din România, iar rezultatul ne-a lăsat fără cuvinte. Vedeta a demonstrat că este o femeie ce se iubește.

Andreea a povestit cum a fost întreaga experiență pe blogul său. 

„Multă vreme am crezut că pozele cu femei superbe, de la care nu îmi puteam lua ochii, sunt așa doar pentru că ele sunt extrem de frumoase și, bineînțeles, au o echipă întreagă în spate, care se asigură că pozele ies minunat.”

„Însă, în timp am înțeles ca să faci poze frumoase nu ține doar de felul în care arăți, ci și de felul în care te simți tu cu tine și de ce reușești să transmiți.”

„Naturalețea și încrederea sunt neprețuite și o fac pe o femeie mult mai frumoasă decât toate măștile și ideile preconcepute despre cum ar trebui să fie sau să arate. De aceea, atunci când pregăteam această ședință foto împreună cu Dana și Stephan Maitec și ne gândeam ce tema să alegem, am vrut să ies din tiparul pe care mi l-am construit singură și să încerc ceva nou, ceva diferit – ceva care să mă scoată din zona de confort.”

„Ai făcut atât de multe poze de-a lungul timpului, de ce să nu facem niște poze nud? Nu ai așa ceva, plus că la 80 de ani vei vrea să îți aduci aminte cum arătai la 40 🙂 Ar fi păcat să nu le facem”, mi-au spus ei la unison.”

„Nu sunt neapărat un fan al pozelor nud, poate pentru că nici nu prea am făcut (cu excepția celei pentru coperta revistei Mărie Claire), dar sunt un fan al Danei și al lui Stephan, așa că am acceptat.”

Mai multe detalii despre ședința foto afli de pe blogul Andreei Raicu. 

 

 

Distribuie articolul: