După o linie de haine și accesorii care o reprezintă în totalitate și care a cucerit deja femeile din România, Andreea Raicu aduce pe piață o colecția de carcase pentru telefon by Andreea Raicu. Aceasta conține cinci mesaje, pe alb sau pe negru disponibile pentru nouă modele de telefon.

În ultima vreme oamenii tind să fie tot mai dornici să petreacă tot mai mult timp cu telefonul lor, și tot mai puțin cu oamenii din jur. Ajungem să trăim o viață paralelă care se desfășoară în online, într-o realitate virtuală, fără dorință de a mai comunica cu cei prezenți. Ne izolăm în timp ce viață se desfășoară pe lângă noi.

Pentru că telefonul este acel obiect pe care nu îl uităm niciodată, care e mereu cu noi și mai ales în rază noastră vizuală, ne-am dorit să lansăm o colecție de carcase cu mesaje care să ne ajute să ne reconectăm la noi înșine și la oamenii din jur, atunci când pur și simplu suntem luați de val sau ușor dezechilibrați, iar singură relaxare pare telefonul mobil și social media.

Colecția de carcase pentru telefon Andreea Raicu conține cinci mesaje, pe alb sau pe negru disponibile pentru nouă modele de telefon din gamă Samsung și Apple. Cele cinci mesaje cu care Andreea rezonează sunt: Call someone you love, Disconnect to reconnect, Live this moment, leave the phone, Life îs more real offline și Don’t touch me while you’re eating. „Am ales un design simplu, minimalist, un font care ne reprezintă, în combinația clasică și eleganță de non-culori alb și negru”, spune vedeta de peste Prut.

Carcasele sunt, momentan, disponibile doar online, pe shop.andreearaicu.ro, iar prețul este de 65 RON pentru variantă din silicon sau 139 RON pentru varianta premium.