Colaborările anterioare ale Andreei Marin cu brandul Nikita Rinadi nu au fost deloc întâmplătoare. Vedeta de televiziune anunță astăzi prima colaborare fashion cu designerul basarabean care a fondat această marcă!

Anunțul Andreei Marin a dost împărtășit pe cale virtuală, în ajunul unei noi vizite a vedetei la Chișinău:

„Pentru că tot vin mâine spre Moldova, am o surpriză pentru voi: în curand, colecția ANDREEA MARIN by NIKITA RINADI, pregătită împreună cu creatoarea talentată de la Chișinău care a semnat și ținuta mea delicată de la Gala Atipic Beauty. Mâine seara, la evenimentul Prețuiește Viața organizat de Women’s Summit Moldova, voi purta prima creație din noua noastră colecție, pe care o veți găsi, în scurt timp, și online. Un gând bun! Pe curând!”, a scris prezentatoarea TV.

Co-autoarea nu a ezitat să arate și cum vor arăta primele ținute:

m

Colaborarea vedetei cu designerul Nadya Gudumak vine după ce însăși Andreea Marin a purtat câteva ținute by Nikita Rinadi. Prima dintre ele a fost o rochie albastră, cu decolteu frumos și umeri dezgoliți, pe care prezentatoarea și-a ales-o în pregătiri pentru Gala Atipic Beauty.

 

A doua, purtată chiar recent, a fost aleasă pentru însăși gala:

 

Amintim că din primăvara acestui an, ținutele mărcii Nikita Rinadi sunt expuse spre vânzare în showroom-ul „Hellen Concept Store” din București.

Aflați, de asemenea, că în trecut, Andreea Marin a lansat și o colecție de încălțăminte și accesorii:

 

Distribuie articolul: