Coincidență sau nu, dar sigur e surpriza momentului! Andreea Marin a plecat în vacanță cu iubitul său, fostul consul Adrian Brâncoveanu, pe insula Capri, acolo unde și-au organizat o escapadă romantică JLo și Ben Affleck. Surprinzător este faptul că, vedeta din România a fost filmată în timp ce se plimba pe străzile orașului, chiar în spatele cuplului Bennifer.

Așa se face că Andreea Marin și iubitul au avut parte la una din incursiunile pe superba insulă din sudul Italiei de o întâlnire de zile mari. În timp ce se pierdeau pe străduțele romantice din Capri, cuplul de îndrăgostiți a dat nas în nas cu un alt cuplu celebru, dar la Hollywood. Este vorba de Jennifer Lopez și iubitul ei, Ben Affleck, aflați și ei în vacanță pe insula Capri.

Îmbrăcați lejer, în ținute de vacanță, J Lo și Ben Affleck au efectuat un tur al insulei însoțiți de staff-ul lor și de bodyguarzi. Cele două staruri au fost filmate non stop pe parcursul vizitei, la un moment dat în spatele acestora apărând și celebrul cuplu din România, Andreea Marin-Adrian Brâncoveanu. Contactată de Click!, Andreea Marin a confirmat întâlnirea ei surpriză cu cele două staruri de la Hollywood, dar a preferat păstreze discreția și să nu ofere alte declarații.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost, fără doar și poate, cel mai faimos cuplu al anilor 2000. Jennifer și Ben s-au logodit în 2002, apoi şi-au amânat nunta în 2003, iar în 2004 s-au despărţit oficial. Au trecut 17 ani de atunci, timp în care ambii și-au format familii, au avut copii, dar și mai multe relații.

Iată însă că JLo nu și-a putut uita primul logodnic. Cei doi au reînnodat relația de la începutul lunii mai, de când au ieșit împreună de mai multe ori, totul culminând cu vacanța romantica petrecută în Capri.

Sursa: Click.ro