Andreea Marin a vorbit pentru prima dată despre intervenția chirurgicală suferită recent, care a condus la pierderea a 16 kilograme. Desi nu a dezvăluit detaliile operației, a menționat că motivul schimbării stilului de viață a fost legat de problemele de sănătate și riscurile asociate cu istoricul bolilor cardiace în familia sa.

După săptămâni de speculații, Andreea Marin a ales să vorbească deschis despre intervenția chirurgicală prin care a trecut acum ceva timp. În cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Andreea Marin a vorbit despre decizia de a se opera și a dezvăluit cum se simte în prezent.

Andreea a suferit o intervenție chirurgicală și că, în urma acesteia, a reușit să slăbească impresionant – 16 kilograme, însă rezultatul fabulos se datorează și unui efort considerabil de a adopta un stil de viață mai sănătos, nu doar operației.

Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă.

Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor.

Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine. Există această alegere de a nu sta și aștepta multă vreme și cu mulți nervi, uneori, pe holurile anumitor spitale de stat’, a mărturisit Andreea Marin, citată de Click!.

De o perioadă foarte lungă nu mai respira foarte bine, nici măcar atunci când se așeza în pat, pe orizontală, pentru a dormi.

Fac mișcare, am o dietă corectă, am oameni frumoși în jurul meu care mă ajută. Suntem delăsători. Este în natura noastră. Asta mi s-a întâmplat și mie. M-am dus la doctor, pentru că nu respiram bine. Nu respiram nici când stăteam pe orizontală, adică seara, în pat. Îmi făceam griji legate de inimă. Am un istoric pe tărâmul ăsta, al bolilor cardiologice în familie. Medicul mi-a spus ‘Andreea, noi nu ne-am văzut de vreo 20 de ani, de pe vremea surprizelor (n.r. emisiunea Surprize Surprize). De atunci ai pus, nu mult, un kilogram pe an. Ia fă o socoteală. Erau aproape 20 de ani. Îmi era rușine’, a mai spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Măruță’.

În urmă cu două săptămâni, Andreea Marin a transmis pe internet că se simte mai bine și că apreciază eforturile personalului medical care a fost alături de ea. Ea a oferit o scurtă relatare a ceea ce s-a întâmplat și a exprimat recunoștința față de doctorii care au fost alături de ea în această perioadă.

 

Distribuie articolul: