Andreea Marin îndeamnă mereu oamenii să prețuiască viața și să se bucure de ea la capacitate maximă și la rândul ei are motive de fericire. Atfel că, la premierea școlară a fiicei ei a izbucnit în lacrimi deoarece Violeta i-a pregătit o surpriză.

Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de sociale prin care a povestit ce bucurie i-a făcut fiica ei la finalizarea anului școlar. Fiica Andreei Marin a fost premiată și a primit o coroniță, iar mama ei s-a umplut de bucurie.

„Parcurgi orașul aglomerat cu inima strânsă că nu vei ajunge la timp, intri în sală abia respirând de atâta grabă, o cauți cu privirea, apoi îți vezi copilul urcând pe scenă cu zâmbetul înflorind pe chip, de bucurie că ai reușit… Iar dascălul se apropie și îți șoptește: „ne-a rugat să nu începem cumva fără mami, că ea nu începe înainte să ajungeți, ne-a spus că pentru dvs. a pregătit proiectul-surpriză de sfârșit de an…”

Momentul acela când realizezi că timpul a trecut, că poate face lucruri mari în taină, singurică, doar să te surprindă, și te simți iubită, prețuită cu adevărat… Clipa aceea de mândrie când îi vezi coronița așezată pe cap… Azi am avut lacrimi. De bucurie, fără margini. A fost ziua noastră, suflet lângă suflet. Ea e coronița mea. O aură violet”, a scris Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin a izbucnit în lacrimi după ce a fost internată în spital: „O viață traversată de momente de cotitură”

Distribuie articolul: