Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și cunoscute vedete din România. Acesta a fost mereu în atenția publicului fie că este vorba de viața profesională sau cea intimă. Recent, Andreea a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.  Vedeta a fost supusă la un adevărat maraton de întrebări, unele dintre ele destul de incomode. 

Andreea s-a declarat ca fiind foarte deschisă și a răspuns la toate întrebările jurnalistei. Aceasta chiar a fost întrebată cu cine dintre cei trei foști soți ai săi nu s-ar mai căsători? Vedeta nu s-a eschivat și a dat un răspuns cât se poate de clar:

Cu niciunul! Dacă am fost căsătorită și am divorțat nu mai există pentru mine cale înapoi. Dacă e să vorbesc cinstit și direct despre fiecare dintre cele trei relații: Prima relație a fost o mare dragoste, dar m-am căsătorit prea tânără, aveam 18-19 ani. La un moment dat el a plecat la studii peste ocean și noi nu am rezistat acele despărțiri. Este o poveste simplă, nimic extraordinar. A doua relație oficializată o cunoașteți tocmai pentru că eram amândoi atât de în vizorul publicului, iar a treia (cu Tuncay Ozturk) a fost o greșeală. Nu trebuia să accept această căsnicie. Îmi pare rău că am făcut-o. M-am grăbit, au fost niște argumente de ordin sufletesc. Am făcut-o, dar nu mi-aș fi dorit să fac lucrul acesta și cumva intuiția mea mi-a arătat că nu greșeam în gândurile mele, dar nu am avut puterea să spun „NU”. 

În același interviu, vedeta a vorbit și despre eternul scandal între ea și Mihaela Rădulescu. Urmărește interviul integral:

Distribuie articolul: