Andreea Culai este o elevă în clasa a 8-a a liceului Onisifor Ghibu din Chisinău și datorită talentului său și a muncii enorme pe care o depune pentru a-și realiza visele, tânăra reușește să ne ducă faima în lume. Zilele trecute, adolescenta a participat la un faimos concurs de muzică pop și s-a clasat în topul câștigătorilor.

Andreea Culai face canto de doi ani, iar pe lângă asta mai face ore de solfegiu și pian. Eleva a participat la mai multe concursuri importante de muzică atât naționale, cât și internaționale, ocupând mereu locuri de frunte. Recent, în Italia a avut loc concursul International Microfono D’oro, iar Andreea a reușit să impresioneze juriul și a intrat în topul câștigătorilor, ocupând locul trei și revenind acasă cu un nou trofeu.

Festivalul Internațional Microfono D’oro Italia organizat de maestrul de canto-pop Rocco Palazzo a avut în juriu persoane importante din industria muzicală europeană.
Președintele juriului a fost maestrul Enzo Campagnoli dirijorul orchestrei Sanremo, fiind și vocal coach a nenumărate emisiuni în televiziunile Rai și Mediaset Italia. Pe Andreea a susținut-o și membrul juriului Gabriela Șerban care este referent pe Romania al festivalului și organizator al Festivalului Internațional de Canto Pop BUCHAREST IN MUSIC.
Obținând bronzul, Andreea a mai semnat un Contract Discografic cu Divas Music Production și, și-a asigurat o prezentare la audițiile X Factor din 2019.
Admiră în video prestația Andreei în concurs:
Sursa foto: Arhiva personală
Sursa video: Facebook.com