Moldoveanca Andreea Bostănică se află de câteva zile într-un scandal de proporții. Publicul, atent la fiecare mișcare a tinerei, se întreabă ce studii sau pregătire muzicală are și cine îi oferă cadourile de zeci de mii de euro pe care le afișează pe rețelele sociale, scrie perfecte.ro.

Andreea Bostănică obișnuiește, de ceva vreme, să se afișeze în mediul online cu tot felul de cadouri de zeci de mii de euro și nenumărate buchete de flori, fără să dea doi bani pe oamenii care o critică.

Ei bine, tânăra a împărțit internetul în două: mai exact cei care îi iau apărarea și apreciază stilul său de viață și „răutăcioșii”, care sunt convinși că este sponsorizată de un bărbat potent din punct de vedere financiar.

Comentariile agresive, criticile și injuriile curg în secțiunea de comentarii de la fiecare postare pe care o face, dar ea rămâne indiferentă și continuă să se afișeze înconjurată de obiecte de lux, convinsă că a muncit foarte mult pentru ceea ce are.

Anterior, Andreea Bostănică a fost surprinsă în compania unui milionar din Dubai, lăudându-se în același timp că face, pe săptămână, cât nu fac oamenii de rând într-un an.

„Ce să zic, dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu. Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în 3 luni de muncă”, spunea, mândră, Andreea Bostanică.

Andreea Bostănică a urmat cursurile Liceului Teoretic Dragoș Vodă din Stăuceni, Chișinău, la profilul umanist, iar la examenul maturității a luat note mult mai mici față de ceea ce spunea ea în mediul online. Potrivit ance.gov.md, citat de fanatik.ro, tânăra a obținut, la limba și literatura română, nota 5.

Distribuie articolul: