Au mai rămas zile numărate până când Andreea Bănică îi va dărui lui Lucian Mitrea un băiețel. În ciuda faptului, părinții nu pot decide ce prenume să aleagă pentru moștenitor. Artista a vorbit despre acest lucru, dar și alte detalii despre sarcină, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

În ciuda faptului că se mișcă mai greu, Andreea Bănică nu renunță la evoluții muzicale și nici la dansuri. Ba din contra: este foarte activă și nu obosește să arate în fotografii cât de bine se simte în propria piele.

„Cu Sofia am cântat în 8-9 concerte pe săptămână până în luna a șaptea, nu simțeam nimic. Acum cânt, dar mai puțin. Am avut grețuri mari, mi-a fost rău, am avut arsuri și dureri de stomac și cel mai rău e că nu puteam să iau nicio pastilă. Port tocuri, pentru că nu sunt o femeie bolnavă, trebuie să înțeleagă toată lumea. Pentru mine sarcina este o bucurie enormă.

De data aceasta nu mai epatez, nu mai iau cel mai scump căruț, totul va fi practic. Camera bebelușului se face acum. Nu va fi cameră tipică de bebeluș, ci camera unui copil care crește și vrea să fie fericit acolo.

Ne-am gândit la un nume, dar nu vrem să-l spunem; nu-mi place să spun lucrurile înainte de a le face. Eu vreau două nume, iar Lucian – unul singur și acum ne ciondănim un pic. Am început să mă sfătuiesc cu mămicile de băieței, pentru că o iau de la zero, am de învățat multe lucruri”, a spus Andreea, în cadrul emisiunii.

😜 #32weekspregnant#prepearing#for#babyboy

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

#cool#lether#jacket#from @exclusivesro

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Love this dress by @marieollieofficial #31weekspregnant #blessed

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: