Andreea Balan a trecut prin momente cumplite în ultimele luni și asta din cauza operații de cezariană la care a fost supusă. Vedeta a suferit un stop cardiac în timpul nașterii și a fost la un pas de moarte. 

La câteva zile de când a fost externată, Andreea Bălan s-a trezit într-o baltă de sânge. Artista a ajuns de urgenţă înapoi la clinica privată unde a născut prin cezariană. Medicii au operat-o de urgenţă după ce i s-au format hematoame la operaţia de cezariană.

Andreea Bălan a fost operată de 2 ori pentru hematoame. În total, în mai puţin de o lună, artista a suferit 3 intervenţii chirurgicale. Acum, medicii i-au spus că nu mai poate rămâne însărcinată şi naşte al treilea copil.

„Copii nu cred că mai pot avea. Da, e de ajuns…”, a declarat ea cu un oarecare regret, la Antena 1.

„Da, indiferent de ce erau, băieţi sau fete, noi ne doream doi copii. E suficient, mulţumim că sunt sănătoşi. Noi să fim sănătoşi…”, a adăugat şi soţul ei, George Burcea.

În luna septembrie 2019, micuţa Clara Maria va fi botezata. În luna aceea, va împlini vârsta de 6 luni. Andreea Bălan îşi doreşte o petrecere mare. În momentul în care se va simţi mai bine, artista va începe pregătirile pentru organizarea botezului.

 

 

 

Distribuie articolul: