Andreea Bălan are parte de cel mai greu an din viața sa de până acum. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros, dar și prin probleme de sănătate grave. Recent aceste probleme de sănătate au revenit în viața ei. 

Artista a plecat la spital acuzând dureri abdominale. „În urma investigaţiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, s-a reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație”, a povestit aceasta.

Andreea fost deja externată și a oferit primul interviu video, în care a vorbit despre această problemă medicală, dar a dat și de înțeles că are sprijin emoțional și că este foarte fericită.

Aceasta a încercat să își țină viața personală cât mai departe de camere și să fie extrem de discretă, dar, acum, întrebată în emisiunea „Xtra Night Show” despre noul partener, artista a confirmat că încă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

De asemenea, ea a vorbit și despre George Burcea, fostul ei soț, explicând că a trecut peste despărțire și trăiește clipe frumoase, lăsând trecutul în urmă. Mai mult, vedeta a explicat că atunci când va avea ceva nou de împărtășit cu fanii despre relația ei amoroasă, va spune.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.”, a dezvăluit Andreea Bălan.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine.”, a adăugat cântăreața.

Mai multe detalii vezi în video-ul de mai jos:

Sursa video: Xtra Night Show

Distribuie articolul: