Cătălin Măruță a anunțat ieri pe Instagram că are COVID-19, astfel Andra a ținut să-și liniștească fanii postând câteva filmulețe și o poză. Artista a lăsat de înțeles că toți din familie sunt bine.

O să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine”, a spus Cătălin Măruță pe InstaStory.

Mai târziu, prezentatorul a mai făcut alte postări în care apare alături de micuța Eva. „David nu poate să fie în gașca noastră, el este în gașca cealaltă. Eu, mami și Eva într-o gașcă, iar David în altă gașcă”, lăsând de înțeles că el, Andra și fetița lor au COVID-19, iar David a reușit să nu contracteze virusul.

Andra a reacționat și ea pe Instagram, adăugând o poză: „Familia cu mine? Jocuri multe? Acadele ? Filme online?  Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

De asemenea, a postat și câteva filmulețe la InstaStory în care apare alături de Eva și Cătălin. Întrebată de Cătălin cum se simte, artista a răspuns: „Suntem bine”. 

Cătălin Măruță a anunțat că show-ul pe care îl prezintă la PRO TV nu va fi suspendat. Acesta a fost nevoit să își petreacă ziua de naștere în izolare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Distribuie articolul: